Nacházíte se:    Domov seniorů Nová Paka  »  Novinky

Duben v DpS Nová Paka

13. května 2015

Nejen příroda se probouzí.....

ze zimního spánku -i my máme více chutě a elánu, čehož patřičně využíváme nejen ke tvoření, zahradním terapiím či procházkám....

V dubnu jsme měli tu čest hned se dvěma hudebními vystoupeními. První nám svým zpěvem a hrou zpestřila neděli Musica Sadhána z Moravy, díky které jsme si mohli poslechnout muziku z různých koutů naší planety. Druhý hudební zážitek si pro nás připravilo duo Viola Olomouc, se kterým jsme si moc rádi zazpívali české lidovky.

Jen jsme poslali příběh do jedné soutěže, účastníme se další - tentokrát se jedná o XVI. ročník soutěže Šikovné ruce našich seniorů - pro radost a tvoření na výstavě v Lisé nad Labem v rámci výstav Senior - Handicap: aktivní život 2015, která se uskuteční ve dnech 11. - 14..6.2015 společně s Lázeňským veletrhem a výstavou růží - Růžová zahrad. Z našich uměleckých děl máme velkou radost a těšíme se, že je uvidí co nejvíce lidí.

Jako každý měsíc jsme oslavili v naší "cukerničce" narozeniny klientů, strávili příjemné dopoledne při besedě s p. Benešovou, pohráli si a pomazlili skoro domácího pejska Dotie, nechali se zkrášlit kadeřnicí a pedikérkou, zúčastnili se bohoslužeb.

Poslední dubnový den jsme si zpestřili hrou kuželek a filipojakubským grilováním.

Petra Nováková, terapeutka

Zpět
RGS Nostromo
Váš internetový prohlížeč je zastaralý. Nainstalujte si moderní prohlížeč např.: Firefox.